Vinduer og døre

Skal du have udskiftet dine døre eller vinduer i Odense, Faaborg, Ringe eller et andet sted på Fyn, så giv os et kald. Vi varetager gerne denne opgave for både privatkunder og erhvervskunder. Vi tilbyder både opmåling, råd og vejledning til valg af nye døre og vinduer, bestilling af materialer, afmontering samt isætning.

Vi er altid lydhøre overfor vores kunders forventninger. Derfor starter vi med at komme ud til dig for at kigge nærmere på dit projekt. I den forbindelse snakker vi om, hvad dine ønsker og behov er til et resultat udført med en flot finish.

Perfektion ned til mindste detalje

Uanset hvilken opgave vi udfører for dig, går vi op i, at selv den mindste detalje er udført med perfektion for øje.

Solidt håndværk

Vi er stolte af vores håndværk. Derfor laver vi altid et solidt og robust resultat, der holder i mange år ud i fremtiden.

Vi rydder op efter os

Vi sætter en ære i at rydde op efter os. Vi vil nemlig gerne forlade vores kunder på en god måde.

Spar penge og få et bedre indeklima med lavenergivinduer og nye døre

Det er ikke til at komme udenom, at gamle og utætte døre og vinduer i en bolig kan ses på varmeregningen. Det trækker nemlig ind af disse døre og vinduer i efterårs- og vintermånederne. Derfor får varmen en ekstra tand, således at indeklimaet bliver mere behageligt at opholde sig i – og det koster i energiforbrug.

Vælger du at få udskiftet de gamle termovinduer og døre med nye døre og vinduer, kan du med stor fordel for varmeforbruget vælge lavenergivinduer, nye døre og terrassedøre. Denne type vinduer sikrer nemlig med deres energiruder, at varmen i boligen ikke siver ud, og at sollyset kan komme ind udefra og derved være med til at opvarme din bolig.

Nye Vinduer og døre i Faaborg
Nye vinduer Odense 1

Seriøst tømrerfirma med en stor faglig stolthed

Vi ønsker, at vores kunder skal opleve Toftebjerggaard Tømrer og Snedker som et seriøst tømrerfirma, der har en stor faglig stolthed. Derfor lytter vi meget til dig samt sørger for, at du altid er med i hele processen. Vi mener nemlig, at kommunikation er vigtig for et godt samarbejde og kundetilfredshed.

Vores faglige stolthed byder os, at vi sammen med dig finder den løsning, som du har brug for. Ved selve udførslen af opgaven sætter vi en ære i at lave det bedste håndværk for alle vores kunder. Vi elsker at nørde med selv den mindste detalje, således at du ender op med det smukkeste resultat.

Derudover er vi kendt for, at en aftale er en aftale. Det vil sige, at vi naturligvis altid bestræber os 100% på at komme til tiden samt overholde de tidsfrister, vi har lovet dig. Vi er meget omhyggelige i vores arbejde, vi er effektive, og vi går aldrig på kompromis med vores arbejde.

Erfaren og grundig tømrermester med mange års erfaring i branchen

Med Toftebjerggaard Tømrer og Snedker ved hånden får du en professionel og grundig tømrermester med mange års erfaring. Vi stræber efter at yde en høj service til alle vores kunder samt at skabe tryghed i vores samarbejde om nye døre og vinduer i din bolig.

Det betyder ikke noget, om du har en lille eller en stor opgave, som skal løses. Du vil altid opleve, at vi gennem dialog finder frem til den bedst egnede løsning i forhold til dine individuelle behov.

Det er mester selv, der vil stå for den løbende dialog gennem hele processen, ligesom det er samme person, der udarbejder tilbud, indkøber materialer samt udfører selve opgaven. Du skal derfor kun have kontakt til én person, da mester selv har fingeren på pulsen hele tiden. Det er din garanti for veludført arbejde.

Døre og vinduer Faaborg
Kontakt os
Få et gratis uforpligtende tilbud på nye døre og vinduer

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker hjælper med nye døre og vinduer på hele Fyn, i Odense, Ringe, Faaborg, Millinge, Faldsled, Svanninge, Haarby og Haastrup, men kommer også gerne og er behjælpelige på Sjælland og i Jylland.

Der er desværre ikke et éntydigt svar, når det kommer til prisen på udskiftning af vinduer og døre. Prisen afhænger bl.a. af:

Hvilket antal døre og vinduer skal du bruge?
Hvilken størrelse og form skal de have?
Skal det være 2- eller 3- lags glas?
Hvilke hængsler ønsker du?
Skal det være en pris på træ/alu vinduer?
Hvilken leverandør skal dørene og vinduerne være fra?

Det er utrolig vigtigt for helhedsindtrykket, at vinduer og døre passer både æstetisk og proportionelt til din ejendom. Vi anbefaler derfor, at vi sammen kigger på din boligs oprindelige stil i forbindelse med valg af nye døre og vinduer.

Vi kender de bedste mærker på markedet og kan på bedste vis råde og vejlede dig til den optimale løsning med fokus på kvalitet samt dine ønsker og behov.

Der er mange fordele ved vedligeholdelsesfrie vinduer. Du slipper for at bruge både tid og penge på at vedligeholde dine vinduer med olie og maling. Når vinduerne trænger til en opfriskning, skal du blot tørre dem over med en fugtig klud.

En ny terrassedør er med til at skabe en direkte adgang ud til have, samtidig med at den bidrager til at give mere lys og luft til rummet. Kontakt os gerne hvis du skal have hjælp til valg og montering af en ny terrassedør – også i specialmål. 

Ved korrekt montering af vinduer og døre er der en række kriterier, der skal være på plads. Opmålingen skal være præcis, der skal foregå en omhyggelig isolering, og så skal der bruges det rigtige værktøj, hvis du vil undgå et varmetab.  

Vi udfører mange former for montering såsom:

  • Montering af nye vinduer i træ/alu
  • Montering af ny terrassedør
  • Montering af vinduer i træhus
  • Montering af indvendige døre
  • Montering af ovenlysvinduer
  • Montering af vedligeholdelsesfrie vinduer

Vinduer og døre i træ/alu er blevet utrolig populære. Det skyldes at med træ/alu vinduer og døre, får du charmen ved træet indendørs og det vejrbestandige og vedligeholdelsesfrie aluminium udvendigt.

Ovenlysvinduer er en optimal løsning ved bl.a. renovering af jeres 1. sal. De giver både masser af lys og luft til din bolig og åbner også mange gange op for en flot udsigt.  Velux ovenlysvinduer er kendt som et kvalitetsprodukt, som kan bruges i de fleste tagtyper. Vi monterer eller udskifter gerne dit Velux ovenlysvindue.

Effektiv og ansvarsfuld udskiftning og montering af vinduer og døre

Hos Toftebjerggaard Tømrer og Snedker har vi en bred erfaring med montering af døre og vinduer for både privatkunder og erhvervskunder. Vi har en professionel tilgang til håndtering af denne form for monteringsopgave, så den bliver udført med perfektion. Vi er yderst effektive uden at gå på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

Når du modtager et gratis og uforpligtende tilbud fra Toftebjerggaard Tømrer og Snedker, vil vores priser være på nye vinduer inkl. montering. Skal du have nye vinduer i Odense, på Fyn, Sjælland eller i Jylland, beregner vi gerne en pris for udskiftning af dine vinduer.

Har du brug for hjælp til at finde den rette leverandør af vinduer og døre, der passer ind i din boligs stil, hjælper vi gerne med dette. Vi kender de bedste producenter og kvaliteten af vinduer og døre fra den enkelte. Derfor vejleder vi dig til at foretage det helt rigtige valg.

Af danske producenter vi bruger kan nævnes:

Få et uforpligtende tilbud

Jeg kontakter dig inden 24 timer