Din lokale tømrer tæt ved Faaborg og Haarby

Jeg er et professionelt tømrerfirma med mange års erfaring. Jeg påtager mig alle opgaver inden for tømrerarbejde helt lokalt i Millinge og omegn samt er din tømrer i bl.a. Faaborg, Haarby og Ringe. Så kan du altid få den hjælp til lige netop den opgave, du har brug for.

Med mig som samarbejdspartner får du en detaljeorienteret tømrer og snedker med sans for æstetik, der altid bestræber sig 100% på at overholde alle deadlines og aftaler. Uanset om du har brug for et nyt tag, boligrenovering, nye døre eller renovering af et køkken, hjælper jeg dig.

Kvalitetshåndværk

Tømrer med sans for kvalitetsløsninger uanset opgave – jeg fokuserer på funktionalitet og æstetik på samme tid.

Tilfredshedsgaranti

Min største glæde er tilfredse kunder – du er derfor i centrum hele vejen.

Gratis og uforpligtende tilbud

Jeg giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hurtigst muligt.

Tømrer med fokus på godt håndværk

Med mine mange års erfaring som tømrer tilbyder jeg mine kunder en kvalitetsbevidst løsning lige meget, hvad du ønsker hjælp til. Jeg påtager mig opgaver for både privatkunder og erhvervskunder og hjælper med store såvel som små projekter.

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker rådgiver og vejleder gerne om valg af materialer, kvalitet, vedligeholdelse m.m., så resultatet bliver lige netop, som du ønsker. Jeg sørger altid for, at du får leveret et tilfredsstillende resultat baseret på dine behov.

Jeg tilbyder bl.a.:

Et funktionelt, korrekt og flot resultat i højsædet

Hos Toftebjerggaard Tømrer og Snedker fokuserer jeg på solidt og funktionelt håndværk og den flotte og æstetiske finish. For mig er det vigtigt, at håndværket ikke kun er holdbart, det skal også være pænt at se på. Dette er mit udgangspunkt ved alle opgaver, da jeg tænker, at det ene ikke udelukker det andet.

Jeg mener, at høj kvalitet og indbydende resultater sagtens kan gå hånd i hånd, hvorfor det er i højsædet. Det visuelle er nemlig lige så vigtigt for mig, som det praktiske. Ved større opgaver hyrer jeg derfor også kun pålidelige samarbejdspartnere ind i firmaet, som jeg kan stole på, leverer det resultat, jeg ønsker.

Tømrer Faaborg
Tømrerarbejde Ringe

Hvad koster en tømrer i timen?

Uanset om du ønsker at hyre Toftebjerggaard Tømrer og Snedker på timebasis, eller om du ønsker en samlet pris, er jeg sikker på, at vi sammen kan finde frem til den helt rette løsning til dit projekt.

Jeg anbefaler, at jeg først og fremmest kommer ud og kigger på din opgave og snakker om, hvad du godt kunne tænke dig. Dette gør det nemmere for mig at give dig et uforpligtende og gratis tilbud.

Når jeg kommer ud til dig, gennemgår jeg dit projekt, så vi sammen finder frem til den bedste løsning. Jeg kommer gerne med input og idéer ud fra mine erfaringer, så du får løst din opgave med fokus på et godt håndværk, der holder i mange år frem i tiden. Ønsker du at høre mere om mine priser på tømrerarbejde, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Har du brug for hjælp fra din lokale tømrer?

Har du brug for hjælp fra din lokale tømrer i Faaborg, Ringe eller Millinge? Jeg sender dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Jeg bestræber mig på at svare dig hurtigst muligt, så du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til din opgave.

I nogle tilfælde er jeg nødt til at komme forbi for at tage et kig på opgaven, før jeg kan give dig et gratis tilbud. Inden jeg går i gang med opgaven, sørger jeg for, at vi sammen laver en forventningsafstemning. Dette nemlig grobund for et godt og trygt samarbejde.

Det er altafgørende for mig, at du føler dig i trygge hænder med Toftebjerggaard Tømrer og Snedker som din lokale tømrer. Kundetilfredshed og kvalitetshåndværk er, som nævnt, min vigtigste opgave. Derfor sørger jeg altid for at overholde alle indgåede aftaler.

Jeg udfører tømrerarbejde i Faaborg, Ringe, Millinge, Faldsled, Svanninge, Haarby og Haastrup, men varetager også opgaver andre steder på Fyn.

Tømrer i Ringe (1)

God dialog med din tømrermester fra start til slut

Når det kommer til tømrerarbejde, er der mange forskellige aspekter, idéer og tanker, der spiller ind. Som en professionelt og kompetent tømrerfirma lægger jeg stor vægt på, at jeg fra start til slut har en god dialog med dig. Jeg mener nemlig, at dette er med til at opnå de bedste resultater.

Når du hyrer Toftebjerggaard Tømrer og Snedker til en tømreropgave, er det altid tømrermesteren, du har direkte kontakt til. Det er nemlig mester selv, der giver dig et tilbud, kommer ud og måler op, efterser arbejdet m.m.

Det er for os en stolthed og en ære at levere håndværk, der er til at stole på, hvorfor jeg ikke går på kompromis med mit arbejde. Jeg sørger for, at der undervejs i processen er en tæt dialog, så du føler dig informeret om, hvad der kommer til at ske samt altid har et overblik over, hvor langt jeg er kommet med din opgave.

Hos mig er kunden i centrum
Jeg er klar til at løse din opgave

Hvis du vælger Toftebjerggaard Tømrer og Snedker som din lokale tømrer, er du sikret en kompetent og erfaren sparringspartner med stolthed til sit håndværk. Jeg er et tømrerfirma med fokus på selv de mindste detaljer og øje for at løse dit projekt alt efter dine ønsker og behov.

Derfor er du som kunde altid i centrum hos mig. Jeg er god til at lytte til mine kunders forslag og idéer og bruger min erfaring til at finde frem til et resultat, der både afspejler et godt håndværk og dine ønsker. Jeg stiller os nemlig ikke tilfredse, før du er tilfreds.

Der er intet, som gør huset mere indbydende som et flot tag. Hos Toftebjerggaard Tømrer og Snedker er jeg ekspert inden for tagrenovering af alle typer tag. Hvis din bolig har et ældre tag, er en investering i et nyt en fordel visuelt og i forhold til en ejendomsvurdering.

Trænger din bolig til nye vinduer og/eller døre? Toftebjerggaard Tømrer og Snedker tilbyder udskiftning af døre og vinduer i alle former for boliger og hjælper dig med lige netop det, du ønsker. Jeg rådgiver og vejleder dig altid, så du ender med den bedste og mest energirigtige løsning for boligen og indeklimaet.

I mange hjem er køkkenet centrum for fællesskabet. Men det er udsat for en del slitage, da det bruges hver dag. Hos Toftebjerggaard Tømrer og Snedker hjælper jeg dig med montering af et helt nyt køkken eller renovering af et gammelt med fokus på præcision.

Hvis du står overfor en renovering af dit hjem, er Toftebjerggaard Tømrer og Snedker en pålidelig samarbejdspartner. Jeg har mange års erfaring med forskellige typer af renoveringer og hjælper med at modernisere dit hus efter dine ønsker og behov. Hvis du har brug for hjælp til renovering af en lejlighed eller et sommerhus, hjælper jeg også gerne med det.

En overdækket terrasse kan skabe et samlingspunkt for hele familien både i de varmere og koldere måneder. Jeg er leveringsdygtige inden for en overdækket terrasse og hjælper dig med at finde frem til en løsning, der passer til din bolig og families behov.

Drømmer du om en ny carport, så din bil kan skånes fra vind og vejr?  Sammen finder vi frem til den mest optimale løsning i form af materialevalg m.m. Din nye carport skal ikke blot være funktionel, den skal også fungere visuelt sammen med resten af din bolig.

Har du brug for hjælp til andre former for tømrerarbejde? Du er altid velkommen til at kontakte mig, da jeg varetager store såvel som små opgaver for privatkunder og erhvervskunder. Tøv ikke med at give mig et kald – jeg er din lokale tømrer, der aldrig går på kompromis med udførelsen af vores arbejde.

Tømrer Faaborg

Jeg glæder os til at høre fra dig

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker er et professionelt tømrerfirma med mange års erfaring. Jeg påtager mig alle opgaver inden for tømrerarbejde, så du kan få hjælp til lige netop den opgave, du har brug for.

Med mig som samarbejdspartner får du en detaljeorienteret tømrer og snedker med sans for æstetik, der altid bestræber sig 100% på at overholde alle deadlines og aftaler. Uanset om du har brug for et nyt tag, boligrenovering, nye døre eller renovering af et køkken, hjælper jeg dig.

René Krog Clemmensen

Tømrer & snedker - faaborg-Midtfyn & Odense

Få et uforpligtende tilbud

Jeg kontakter dig inden 24 timer