Snedker

Vi laver dit ønske om til funktionelt snedkerhåndværk. Er du på udkig efter en snedker i Faaborg, Ringe, Odense eller for den sags skyld en snedker på Fyn, er du altid velkommen til at kontakte os.

Snedker med fokus på detaljen

Grundstenen i vores virksomhed er fokus på selv de små detaljer. Alle opgaver udføres med øje for det visuelle og der bliver kræset om detaljen, så det giver resultatet lige det ekstra.

Løsninger, der kræver et specielt design

Vi varetager mange forskellige former for specialopgaver inden for snedkerfaget, der kræver et specielt design.

Funktionelt og æstetisk håndværk

Vi mener ikke, at praktik og funktionalitet spænder ben for det æstetiske. Hos os får du en løsning, der afspejler begge komponenter.

Alt inden for snedkerarbejde

Når du vælger Toftebjerggaard Tømrer og Snedker som sparringspartner, er du sikret en tømrer og snedker, der udfører kvalitetsløsninger. Lige fra første dialog til, at der bliver lagt den sidste hånd på opgaven.

Vi samarbejder med andre håndværkere og virksomheder, så vi varetager store såvel som små opgaver. Alle vores samarbejdspartnerne er pålidelige og udfører opgaven med nøjagtig den samme kvalitetsbevidsthed og præcision som os. Du kan derfor få hjælp til lige netop den opgave, du ønsker.

Har du brug for hjælp til andet end nedenstående, er du velkommen til at give os et kald for at høre mere. Vi har både erfaring som bygningssnedker og køkkensnedker og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi hjælper bl.a. med følgende snedkeropgaver:

Vi tager os af specialopgaver: Få lavet dit eget specielle design

Vi er stolte af vores håndværk, og stræber efter den mest optimale sammenhæng mellem det visuelle, æstetiske og funktionen. Hos Toftebjerggaard Tømrer og Snedker er vi specialister inden for detaljearbejde og løsninger, der kræver specielle tilpasninger og designmuligheder. Vi hjælper derfor gerne med individuelle løsninger, så vi kan lave netop det, du går og drømmer om.

Vi fokuserer på at lave langtidsholdbare produkter, der kan bruges år efter år. Målet med de produkter, vi laver, er, at det skal ælde med ynde og skabe glæde i dit hjem i mange år frem.

Har du et ønske om eksempelvis møbler lavet på mål i form af et specielt garderobeskab, en bænk eller et spisebord, udfører vi snedkerarbejdet efter dine ønsker og behov. Sammen finder vi den rette kombination af funktionalitet og æstetik, så du kan få lavet dit eget specielle design. Vi er eksperter i at lave dit ønske om til funktionelt håndværk.

Snedkerarbejde Faaborg
Snedker arbejde Ringe

Godt snedkerarbejde og kundens tilfredshed er i højsædet

Hos Toftebjerggaard Tømrer og Snedker sætter vi det gode snedkerarbejde og vores kunders tilfredshed i højsædet. Derfor går vi aldrig på kompromis med hverken design eller materialevalg.

Vi stiller høje krav til brugen af vores materialer og guider dig til at vælge det, der er den mest optimale løsning for dit projekt. På den måde sikrer vi, at vi ender med et godt og robust resultat.

Det gode snedkerarbejde kræver, at der bliver kræset for detaljerne, da der her er fokus på det finere arbejde. Derfor lægger vi stor vægt på, at detaljerne er i orden. Vi sætter en ære i at lave møbler tilpasset dine ønsker og sørger for, at vi altid rydder op efter os, inden vi forlader dit hjem.

Et godt samarbejde starter med en god dialog

Inden vi påbegynder en snedkeropgave, afdækker vi dine forventninger til projektet. Vi laver en tidsplan og giver dig et tilbud, som vi sørger for bliver overholdt.

Når du hyrer Toftebjerggaard Tømrer og Snedker som din snedker, får du ikke nogen overraskelser. Vi holder konstant kontakten til dig gennem hele processen og sørger for, at vi altid er i tæt dialog – du vil altid have direkte kontakt til mester selv.

Gennem hele projektet står vi klar med vejledning i forhold til det designmæssige og det praktiske. Med vores mange års erfaring kan vi ofte finde løsninger og andre måder at gøre tingene på, som du muligvis ikke selv havde tænkt på. Vi rådgiver dig gerne til at træffe den beslutning, der afspejler dine ønsker, da det er vigtigt for os, at du bliver glad for det færdige resultat.

Snedkermøbel Faaborg
Din lokale håndværker
Snedker til både private og erhverv

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker udfører både tømrer- og snedkerarbejde for privatkunder og erhvervskunder. Vi fokuserer på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores firma på solidt håndværk og tilfredse kunder.

Alt arbejde udføres med omhu og professionalisme med funktionalitet og æstetik i højsædet. Vi elsker vores fag og sætter en ære i at levere håndværk, der stemmer overens med vores kunders forventninger. Er du på udkig efter en snedker i Odense eller en snedker på Fyn, er du velkommen til at kontakte os.

For at svare på hvad en snedker laver, er det vigtigt at vide, hvad en snedker er for noget. En snedker er en håndværker, der er specialiseret i det finere arbejde især med træ. Snedkere beskæftiger sig med alt lige fra design af nye møbler til køkkener og restaureringsopgaver.

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker er en tømrer og snedker, der lægger vægt på konkurrencedygtige priser og kvalitet.

Som udgangspunkt vil vi gerne tage en snak med dig og se på opgaven, førend vi giver dig en pris på vores snedkerarbejde. Herefter kommer vi gerne med et uforpligtende og gratis tilbud på projektet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på snedkerarbejde, eller har du brug for rådgivning til, hvilken løsning der er den rette for dig, er du velkommen til at give os et kald eller skrive til os.

Ønsker du et skræddersyet køkken til dine behov? Køkkenet er samlingspunktet for mange familier, og derfor er det vigtigt med et køkken tilpasset til netop din bopæl. Hos Toftebjerggaard Tømrer og Snedker hjælper vi gerne med specialopgaver heriblandt unikke køkkener, så du kan få det køkken, du altid har drømt om.

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker er eksperter i håndlavede snedkermøbler med fokus på det funktionelle og æstetiske. Vi tilbyder hjælp til et hav af specialopgaver i form af møbler, som du har brug for i dit hjem. Uanset møbel lægger vi stor vægt på de små detaljer, så det både designes efter behov, funktion og det visuelle udtryk.

Generelt ligner snedkerarbejdet tømrerarbejdet en del. Typisk forklares forskellen ved, at tømrerarbejde er det mere grove arbejde, mens snedkerarbejde er det finere arbejde. Snedkere laver flere former for specialopgaver inden for møbler og inventar til forskel fra en tømrer. En tømrer løser store såvel som små opgaver både indenfor og udenfor.

Snedkermester i Faaborg-Midtfyn

Få et uforpligtende tilbud fra din lokale snedker

Søger du en snedker, eller har du nogen spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med din snedkeropgave?

Uanset størrelsen på dit projekt, er Toftebjerggaard Tømrer og Snedker klar til at besvare dine spørgsmål og komme med et forslag til, hvordan opgaven løses på bedst mulig vis. Du er velkommen til at kontakte os i dag, så vi sammen kan tage en snak om de muligheder, der er til din opgave.

Vi udfører snedkerarbejde i Odense, Ringe, Faaborg, Millinge, Faldsled, Svanninge, Haarby og Haastrup, men varetager også opgaver andre steder på Fyn, i Jylland og på Sjælland.

 

René Krog Clemmensen

Tømrer & snedker - faaborg-Midtfyn & Odense

Få et uforpligtende tilbud

Jeg kontakter dig inden 24 timer