Renovering af hus

Trænger dit hus til en renovering? Uanset om du ønsker en større eller mindre renovering, er Toftebjerggaard Tømrer og Snedker klar med en hjælpende hånd. Jeg tilbyder renovering af hus i høj kvalitet, og jeg garanterer, at jeg kan få nyt liv i lige netop det, du ønsker skal renoveres for både privatkunder og erhvervskunder.

Jeg arbejder blandt andet med renovering af huse på Fyn såsom i Millinge, Faldsled, Svanninge, Haarby, Haastrup, Odense og omegn.

Mange års erfaring

Jeg har mange års erfaring med tømrer- og snedkeropgaver og stræber efter at hjælpe dig med en ordentlig løsning på dit næste renoveringsprojekt

Trygge rammer

Hvad enten du skal renovere din carport, dit sommerhus eller et faldefærdigt og gammelt hus, sørger jeg for trygge rammer for dig, samt at du altid er inkluderet i processen. Jeg har fokus på at gøre mine kunder trygge ved deres idé.

Fleksibel og leveringsdygtig

Jeg ved, at det er vigtigt at være fleksibel i mine arbejdsprocesser. Derfor tager jeg dig altid med på råd og lytter, hvis du ønsker at foretage ændringer. Store og små forhindringer er en del af en renovering, men jeg er leveringsdygtige uanset situationen.

Øg boligens værdi og få forbedret indeklimaet med en husrenovering

Med en renovering eller totalrenovering af dit hjem er det muligt at forvandle en nedslidt og gammel bygning til et moderne og indbydende hjem.

En husrenovering og energirenovering kan ligeledes hæve boligens værdi markant samt i mange tilfælde forbedre indeklimaet. Husets værdi stiger, såfremt de forskellige dele renoveres og moderniseres, og indeklimaet forbedres ofte som følge af en bedre isolering.

Hos Toftebjerggaard Tømrer og Snedker er jeg ekspert i at skabe et bedre indeklima samt at finde løsninger, der sørger for et lavere energi- og varmeforbrug. Når jeg er færdig med opgaven, rydder jeg naturligvis altid op efter mig.

Skal du renovere hus? Jeg sørger for en grundig renovering af dit hus

Som tømrer har Toftebjerggaard Tømrer og Snedker mange års erfaring med alverdens former for opgaver. Derfor er jeg naturligvis også kompetent og erfaren, når det kommer til en totalrenovering af dit hus. Alle mine projekter udføres med øje for præcision og grundighed, så du opnår et resultat, der holder i mange år frem i tiden.

Jeg sætter en ære i ordentligt arbejde, hvor der ikke kun er fokus på funktionen, men også det visuelle. Materialevalget bliver nøje udvalgt til den specifikke opgave med fokus på den endelige æstetik. Du er derfor sikret en renovering, hvor praktik og æstetik går hånd i hånd.

Hus renovering i Faaborg
Renovering med akustikplader i Faaborg

Drømmer du om en husrenovering? Ring til mig og hør nærmere

Vil du høre nærmere om, hvordan Toftebjerggaard Tømrer og Snedker kan hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed med en renovering af dit hjem? Du er til enhver tid velkommen til at kontakte mig, da jeg står klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål.

Efter jeg har taget en snak med dig, er jeg i nogle tilfælde nødt til at komme ud og se på opgaven, inden jeg giver dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Jeg udfører renoveringsarbejde i Ringe, Faaborg, Millinge, Faldsled, Svanninge, Haarby og Haastrup, men varetager også opgaver andre steder på Fyn.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen for renovering af et hus afhænger af flere forskellige faktorer lige så vel, som hvis du ønsker prisen på en ny terrasse eller en ny carport. Først og fremmest er det altafgørende for den samlede pris, hvilken opgave der er tale om. Er det en totalrenovering af hele hjemmet, eller er det en renovering af et køkken?

Valg af materiale påvirker ligeledes den endelige pris, og hvilke andre løsninger der helt generelt vælges, når det kommer til renoveringsprojektet. Det er derfor ikke muligt at give en konkret pris på en renoveringsopgave, før jeg kender til opgavens omfang, og hvad du har i tankerne.

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt, hvis du giver mig et kald, så jeg kan høre mere om, hvad du ønsker. Under vores samtale deler jeg gerne ud af min ekspertise i form af kyndig rådgivning, hvis du har brug for idéer. Jeg er sikker på, at jeg sammen kan finde en løsning, der passer til dig.

Renovering af køkken i Faaborg
Kontakt mig

Inspiration til renovering af hus

Skal du i gang med at renovere dit hus, men mangler du inspiration til renoveringen? Uanset om der er tale om et anneks, et nyt gulv, et skur, en garage, en carport, tagrender eller en gavl, er det en fordel med inspiration, der kan udfolde dine kreative evner. Du er altid velkommen til at kontakte mig, da jeg kan give dig idéer og inputs til din husrenovering.

En facaderenovering betyder en renovering af facaden på dit hjem. Hvis din facade er gammel, slidt eller kedelig, kan jeg hjælpe. Som professionelt tømrerfirma benytter jeg kun de bedste materialer på markedet, hvilket kan ses på det færdige resultat. Jeg renoverer din facade lige efter dine ønsker.

Bor du i et ældre hus, og vil du gerne slippe af med dyre varmeregninger, er det en fordel med en energirenovering. Energirenoveringer sørger for, at dine varmeudgifter reduceres betragteligt. Ring til mig og hør nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

En ny gavl kan gøre meget for et hus. Sommetider kan den gamle beklædning ikke mere, hvorfor det er en god idé at udskifte beklædningen til en ny gavl. Jeg hjælper dig gerne med at vælge en gavl, der matcher resten af huset og rådgiver dig til valg af de bedste materialer.

Oplever du en dårlig akustik i dit hjem eller på dit arbejde, er det en effektiv løsning at få akustiklofter. Akustiklofter er med til at forbedre lyden i dit hjem.

Er der fra starten af ikke tænkt over akustikken, kan det være trættende og irriterende at opholde sig i rum med meget støj, snak og mange mennesker. Der bliver brugt meget hårde materialer i byggeriet i dag, som ofte er med til at skabe unødig støj og rumklang. Det giver en dårlig akustik og et ubehageligt indeklima i boligen. Tag mig med på råd omkring akustiklofter – så finder jeg den rigtige løsning til jeres bolig.

Vil du have flotte og nye gulve i dit hjem? Jeg hjælper med at rive gulvene op, lægge nye, slibe, isolere og behandle dem, inden jeg tager fra dig. Bare giv mig et kald eller ring og spørg mig til råds – så finder vi sammen en løsning netop efter dine ønsker og behov.

Hos Toftebjerggaard Tømrer og Snedker er jeg specialist inden for at skabe et bedre indeklima i dit hjem eller på din arbejdsplads. Med en effektiv isolering eller renovering vil du hurtigt opleve en forbedring af indeklimaet, hvilket giver mange fordele i længden. Ring og hør mere om, hvad jeg tilbyder.

Har du brug for hjælp til en tømrer- eller snedkerrelateret opgave, er Toftebjerggaard Tømrer og Snedker altid klar med en hjælpende hånd. Hvis du mangler hjælp til en opgave, du ikke kan finde her, så tøv ikke med at give mig et kald. Jeg har stor erfaring med et væld af opgaver, så jeg er sikker på, at jeg også kan hjælpe dig med dit nye projekt.

Jeg varetager enhver opgave inden for renovering af hus lige efter dine ønsker og behov

Fremstår dit hus eller din lejlighed nedslidt, eller ønsker du blot noget helt nyt, kommer vi gerne og foretager en renovering af dit hjem. Jeg deler desuden ud af min viden, så vi sammen opnår en løsning, der matcher dine ønsker og behov. En renovering af dit hjem skal nemlig ske på dine præmisser, så det bliver, som du altid har drømt om. Jeg lægger vægt på at være idérige, nytænkende og innovative, så jeg rådgiver og vejleder dig altid, hvis dette ønskes.

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker er et kompetent tømrerfirma, der udfører både små og store renoveringsopgaver. Jeg har nemlig pålidelige og kvalitetsbevidste samarbejdspartnere.

Du er altid velkommen til at give mig et kald, hvis du mangler hjælp til en af nedenstående opgaver. Jeg varetager ligeledes andre opgaver såsom gulvlægning m.m. Det vigtigste for mig er, at du bliver tilfreds, hvorfor jeg gør meget ud af en tæt dialog direkte med mester selv.

Jeg tilbyder bl.a.:

Få et uforpligtende tilbud

Jeg kontakter dig inden 24 timer