Renovering af hus

Trænger dit hus til en renovering? Uanset om du ønsker en større eller mindre renovering, er Toftebjerggaard Tømrer og Snedker klar med en hjælpende hånd. Vi tilbyder renovering af hus i høj kvalitet, og vi garanterer, at vi kan få nyt liv i lige netop det, du ønsker skal renoveres for både privatkunder og erhvervskunder.

Vi arbejder blandt andet med renovering af huse på Fyn såsom i Millinge, Faldsled, Svanninge, Haarby, Haastrup, Odense og omegn, men vi kører også gerne udenfor disse områder såsom på Sjælland og i Jylland.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med tømrer- og snedkeropgaver og stræber efter at hjælpe dig med en ordentlig løsning på dit næste renoveringsprojekt

Trygge rammer

Hvad enten du skal renovere din carport, dit sommerhus eller et faldefærdigt og gammelt hus, sørger vi for trygge rammer for dig, samt at du altid er inkluderet i processen. Vi har fokus på at gøre vores kunder trygge ved deres idé.

Fleksibel og leveringsdygtig

Vi ved, at det er vigtigt at være fleksible i vores arbejdsprocesser. Derfor tager vi dig altid med på råd og lytter, hvis du ønsker at foretage ændringer. Store og små forhindringer er en del af en renovering, men vi er leveringsdygtige uanset situationen.

Øg boligens værdi og få forbedret indeklimaet med en husrenovering

Med en renovering eller totalrenovering af dit hjem er det muligt at forvandle en nedslidt og gammel bygning til et moderne og indbydende hjem.

En husrenovering og energirenovering kan ligeledes hæve boligens værdi markant samt i mange tilfælde forbedre indeklimaet. Husets værdi stiger, såfremt de forskellige dele renoveres og moderniseres, og indeklimaet forbedres ofte som følge af en bedre isolering.

Hos Toftebjerggaard Tømrer og Snedker er vi eksperter i at skabe et bedre indeklima samt at finde løsninger, der sørger for et lavere energi- og varmeforbrug. Når vi er færdige med opgaven, rydder vi naturligvis altid op efter os selv.

Skal du renovere hus? Vi sørger for en grundig renovering af dit hus

Som tømrer har Toftebjerggaard Tømrer og Snedker mange års erfaring med alverdens former for opgaver. Derfor er vi naturligvis også kompetente og erfarne, når det kommer til en totalrenovering af dit hus. Alle vores projekter udføres med øje for præcision og grundighed, så du opnår et resultat, der holder i mange år frem i tiden.

Vi sætter en ære i ordentligt arbejde, hvor der ikke kun er fokus på funktionen, men også det visuelle. Materialevalget bliver nøje udvalgt til den specifikke opgave med fokus på den endelige æstetik. Du er derfor sikret en renovering, hvor praktik og æstetik går hånd i hånd.

Hus renovering i Faaborg
Renovering med akustikplader i Faaborg

Drømmer du om en husrenovering? Ring til os og hør nærmere

Vil du høre nærmere om, hvordan Toftebjerggaard Tømrer og Snedker kan hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed med en renovering af dit hjem? Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, da vi står klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål.

Efter vi har taget en snak med dig, er vi i nogle tilfælde nødt til at komme ud og se på opgaven, inden vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi udfører renoveringsarbejde i Odense, Ringe, Faaborg, Millinge, Faldsled, Svanninge, Haarby og Haastrup, men varetager også opgaver andre steder på Fyn, i Jylland og på Sjælland.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen for renovering af et hus afhænger af flere forskellige faktorer lige så vel, som hvis du ønsker prisen på en ny terrasse eller en ny carport. Først og fremmest er det altafgørende for den samlede pris, hvilken opgave der er tale om. Er det en totalrenovering af hele hjemmet, eller er det en renovering af et køkken?

Valg af materiale påvirker ligeledes den endelige pris, og hvilke andre løsninger der helt generelt vælges, når det kommer til renoveringsprojektet. Det er derfor ikke muligt at give en konkret pris på en renoveringsopgave, før vi kender til opgavens omgang, og hvad du har i tankerne.

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt, hvis du giver os et kald, så vi kan høre mere om, hvad du ønsker. Under vores samtale deler vi gerne ud af vores ekspertise i form af kyndig rådgivning, hvis du har brug for idéer. Vi er sikre på, at vi sammen kan finde en løsning, der passer til dig.

Renovering af køkken i Faaborg
Kontakt os

Inspiration til renovering af hus

Skal du i gang med at renovere dit hus, men mangler du inspiration til renoveringen? Uanset om der er tale om et anneks, et nyt gulv, et skur, en garage, en carport, tagrender eller en gavl, er det en fordel med inspiration, der kan udfolde dine kreative evner. Du er altid velkommen til at kontakte os, da vi kan give dig idéer og inputs til din husrenovering.

En facaderenovering betyder en renovering af facaden på dit hjem. Hvis din facade er gammel, slidt eller kedelig, kan vi hjælpe. Som professionelt tømrerfirma benytter vi kun de bedste materialer på markedet, hvilket kan ses på det færdige resultat. Vi renoverer din facade lige efter dine ønsker.

Bor du i et ældre hus, og vil du gerne slippe af med dyre varmeregninger, er det en fordel med en energirenovering. Energirenoveringer sørger for, at dine varmeudgifter reduceres betragteligt. Ring til os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

En ny gavl kan gøre meget for et hus. Sommetider kan den gamle beklædning ikke mere, hvorfor det er en god idé at udskifte beklædningen til en ny gavl. Vi hjælper dig gerne med at vælge en gavl, der matcher resten af huset og rådgiver dig til valg af de bedste materialer.

Oplever du en dårlig akustik i dit hjem eller på dit arbejde, er det en effektiv løsning at få akustiklofter. Akustiklofter er med til at forbedre lyden i dit hjem.

Er der fra starten af ikke tænkt over akustikken, kan det være trættende og irriterende at opholde sig i rum med meget støj, snak og mange mennesker. Der bliver brugt meget hårde materialer i byggeriet i dag, som ofte er med til at skabe unødig støj og rumklang. Det giver en dårlig akustik og et ubehageligt indeklima i boligen. Tag os med på råd omkring akustiklofter – så finder vi den rigtige løsning til jeres bolig.

Vil du have flotte og nye gulve i dit hjem? Vi hjælper med at rive gulvene op, lægge nye, slibe, isolere og behandle dem, inden vi tager fra dig. Bare giv os et kald eller ring og spørg os til råds – så finder vi sammen en løsning netop efter dine ønsker og behov.

Hos Toftebjerggaard Tømrer og Snedker er vi specialister inden for at skabe et bedre indeklima i dit hjem eller på din arbejdsplads. Med en effektiv isolering eller renovering vil du hurtigt opleve en forbedring af indeklimaet, hvilket giver mange fordele i længden. Ring og hør mere om, hvad vi tilbyder.

Har du brug for hjælp til en tømrer- eller snedkerrelateret opgave, er Toftebjerggaard Tømrer og Snedker altid klar med en hjælpende hånd. Hvis du mangler hjælp til en opgave, du ikke kan finde her, så tøv ikke med at give os et kald. Vi har stor erfaring med et væld af opgaver, så vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig med dit nye projekt.

Vi varetager enhver opgave inden for renovering af hus lige efter dine ønsker og behov

Fremstår dit hus eller din lejlighed nedslidt, eller ønsker du blot noget helt nyt, kommer vi gerne og foretager en renovering af dit hjem. Vi deler desuden ud af vores viden, så vi sammen opnår en løsning, der matcher dine ønsker og behov. En renovering af dit hjem skal nemlig ske på dine præmisser, så det bliver, som du altid har drømt om. Vi lægger vægt på at være idérige, nytænkende og innovative, så vi rådgiver og vejleder dig altid, hvis dette ønskes.

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker er et kompetent tømrerfirma, der udfører både små og store renoveringsopgaver. Vi har nemlig pålidelige og kvalitetsbevidste samarbejdspartnere.

Du er altid velkommen til at give os et kald, hvis du mangler hjælp til en af nedenstående opgaver. Vi varetager ligeledes andre opgaver såsom gulvlægning m.m. Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds, hvorfor vi gør meget ud af en tæt dialog direkte med mester selv.

Vi tilbyder bl.a.:

Få et uforpligtende tilbud

Jeg kontakter dig inden 24 timer