Nyt tag

Jeg tilbyder at tage mig kærligt af dit tag. Om du skal have et nyt tag i Odense, Faaborg, Ringe eller et andet sted på Fyn, så giv mig et kald. Du kan trygt henvende dig til mig, da det er mester selv, der er med under hele forløbet og kæler for hver en detalje.

Jeg giver gerne råd og vejledning om valg af kvalitetsmaterialer, hvilket giver den bedste løsning og det flotteste resultat. Har du et større projekt? Lad mig stå for hele fagentreprisen.

Kvalitetsbevidst arbejde af lokal tømrer

Jeg er din lokale tømrer, der fokuserer på solidt kvalitetshåndværk. Mit håndværk er langtidsholdbart og har en detaljeorienteret finish, så det er indbydende at se på.

Kunden i centrum

Jeg lever af tilfredse kunder. Derfor er det min vigtigste opgave, at dine ønsker er i centrum. Dette sikrer jeg med en tæt dialog under hele processen.

Mødestabil og leveringsdygtig

Jeg sætter en ære i at være både mødestabile og leveringsdygtige uanset opgave. Desuden rydder jeg altid op efter mig, inden jeg kører hjem.

Kvalitetsbevidst tagrenovering i Odense, Ringe og Faaborg med detaljerne for øje

Taget er én af bygningers vigtigste dele, da det sørger for at holde dit hus i en sund stand. At få foretaget renovering af dit tag er derfor en særdeles god idé, hvis du ikke ønsker, at der eksempelvis trænger vand ind i boligen.

Vand, der trænger ind i boligen, kan forårsage råd og svamp i tagkonstruktionen og et deraf følgende dårligt indeklima. Har du mistanke om, at dit tag ikke fungerer optimalt, kommer jeg gerne og giver en faglig vurdering af dit tags tilstand.

Der er mange penge at spare ved at få foretaget en tagrenovering i god tid. Prisen på en tagrenovering er nemlig billigere end at få lagt et helt nyt tag. Jo længere tid der går, jo større chance er der for, at du skal have udskiftet hele taget. En jævnlig taginspektion af taget og tagspær er altid godt, uanset om du har et fladt tag eller et skråtag.

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker har stort kendskab til de mest effektive teknikker til at arbejde med alle former for tag og tagkonstruktioner. Jeg kommer gerne ud til både privatkunder og erhvervskunder for at sikre jer et detaljeorienteret og veludført tagarbejde.

Nyt tag Faaborg
Nyt tag Odense

Funktionalitet og æstetik i højsædet

Hos Toftebjerggaard Tømrer og Snedker nyder jeg at udføre professionelt tømrerarbejde, der opfylder krav til både funktionalitet og æstetik hos mine kunder. Det er en fornøjelse for mig at få lov til at råde og vejlede dig til valg af kvalitetsmaterialer i forbindelse med dit nye tag.

Det kan være lidt af en uoverkommelig opgave at skulle vælge de rigtige tagsten til din bolig, da der findes et hav at vælge imellem. Det hjælper jeg dig gerne med, da jeg ved hvilke tagsten, der opfylder både kvalitet og funktionalitet.

Som taglægger er det eksempelvis en stor glæde at lægge et nyt tag med tagsten fra Nibra. Den tyske producent fremstiller tagsten ved hjælp af de allernyeste teknikker og kun af de bedste råmaterialer. Et tag lavet med tagsten fra Nibra er et langtidsholdbart tag.  

Tryghed for vores kunder er en af vores kerneværdier

Hos Toftebjerggaard Tømrer og Snedker ved jeg af erfaring, at det er en tillidssag at hyre en tømrermester til at lave et nyt tag eller renovere det gamle. Jeg ønsker, at vores kunder skal opleve en tryghed gennem hele forløbet.

Derfor indleder jeg altid et samarbejde med dig med en dybdegående dialog. Ved denne samtale afstemmer vi forventninger til hinanden, snakker materialer, råder og vejleder dig samt meget mere.

Gennem hele dit tagprojekt vil jeg dagligt sørge for, at arbejdet bliver udført med så lidt gene for dig og din familie som muligt. Efter et veludført arbejde rydder jeg ligeledes altid op efter mig, så du bare skal nyde resultatet af dit nye tag.

Nyt tag Ringe
Ofte stillede spørgsmål
Få et uforpligtende tilbud på et nyt tag fra din lokale tømrer

Ønsker du et nyt tag eller en tagrenovering, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg udfører tagarbejde i Odense, Ringe, Faaborg, Millinge, Faldsled, Svanninge, Haarby og Haastrup, men varetager også opgaver andre steder på Fyn.

Når du skal vælge et nyt tag, skal du kigge på, hvilken type hus du bor i. Det vil sige, at du skal vælge et tag, der passer til din bolig, så det visuelle udtryk bibeholdes. Du er velkommen til at tage mig med på råd ved dit tagprojekt.

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker har erfaring med energirigtige løsninger, når du skal have et nyt tag eller renoveret det gamle. Jeg hjælper dig gerne med at spare en masse kroner og øre på varmeregningen med blandt andet isolering. Tag mig med på råd, når du skal have et resultat, der lever op til dine forventninger.  

Prisen på et nyt tag udregnes blandt andet ud fra pr. m² tagflade, valg af tagtype, skal der nye spær, konstruktionen m.m. Der kan forekomme merudgifter til tagrender, skotrender, ovenlysvinduer, skorstene, kviste og efterisolering, hvis dette er nødvendigt at få lavet.

Inden du går i gang med at få lagt nyt tag, er det vigtigt, at du kigger på lokalplanen. Der kan foreligge krav i lokalplanen, der begrænser dine valgmuligheder. Der kan eksempelvis stå, at taget skal have en bestemt rød farve, eller at der ikke må bruges glaseret tegl.

I nogle tilfælde er det nødvendigt med et nyt tag, mens du ved andre kan nøjes med en renovering. Hvordan ved du, hvilken løsning, du skal vælge? Lad mig komme forbi for at lave en gennemgang af dit tag, så kan vi få en snak om, hvad der giver mest mening i forhold til dit tags stand.

I nogle tilfælde er det nødvendigt med et nyt tag, mens du ved andre kan nøjes med en renovering. Hvordan ved du, hvilken løsning, du skal vælge? Lad mig komme forbi for at lave en gennemgang af dit tag, så kan vi få en snak om, hvad der giver mest mening i forhold til dit tags stand.

Tagrender er ofte en overset bygningsdel. Men rent æstetisk betyder de faktisk en hel del for helhedsindtrykket af din ejendom. Vælg derfor med omhu de rette tagrender, som er både robuste og passer ind. I dag kan du få tagrender i stål, plast, zink og kobber.

Tagrender er vigtige, da de leder vand væk fra din bolig. Defekte eller utætte tagrender kan skade både taget og boligens andre dele.

Tagkviste er en rigtig god løsning til din tagetage, hvis du ønsker mere lys, en forøgelse af rumhøjden eller en bedre udnyttelse af gulvarealet. Tagkviste findes i mange design – vi hjælper dig gerne med at finde frem til en tagkvist, der passer til din bolig. 

Har du planer om at få lavet tagkviste, når taget alligevel skal have en omgang? Jeg kender alle typer af tagkviste, der er på markedet. Derfor tilbyder jeg min ekspertise, så du ender med et resultat, hvor æstetikken er i højsædet.

Hvad er prisen på et nyt tag?

Drømmen om et nyt tag afføder ofte spørgsmålet – hvad koster det? Eller hvad koster et nyt tag med spær? Der er flere parametre, der afgør prisen på et nyt tag:

Der findes et væld af forskellige tagtyper. Husejere i Danmark vælger typisk én af disse tagtyper, når de skal have nyt tag: Paptag, eternittag (fibercement), betontag, tegltag, bliktag og ståltag

Før Efter

Få et uforpligtende tilbud

Jeg kontakter dig inden 24 timer