Nyt køkken

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker har masser af erfaring med at få drømmen om et nyt køkken til at blive til virkelighed. Jeg hjælper fra A-Z, hvilket jeg oplever giver tryghed hos mine kunder.

Jeg assisterer med alt lige fra rådgivning og vejledning til valg af det helt rigtige køkken for dig, dit behov og din bolig til indkøb og montering. Med mig som samarbejdspartner vil du opleve, at der i samarbejde med dig bliver taget hånd om alt vedrørende valg af materialer, funktionalitet, stil og det visuelle udtryk.

Serviceminded tømrer og snedker

Jeg sætter en ære i at være servicemindede overfor mine kunder. Det kommer blandt andet til udtryk ved min fleksibilitet, dialog og oprydning efter mig.

Sætter pris på et visuelt flot udtryk

Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten af mit arbejde. Jeg er detaljeorienterede og perfektionistiske, hvilket du vil opleve, når du ser det færdige resultat.

Vejledning og rådgivning til alle

Uanset hvilken opgave du stiller mig, er jeg klar til at give dig den bedste rådgivning og vejledning, så du bliver glad for løsningen.

Æstetisk renovering af køkkenet i din bolig

Påtænker du at få foretaget en renovering af et gammelt køkken? Lad Toftebjerggaard Tømrer og Snedker hjælpe dig med at få en køkkenrenovering. Her er æstetikken i højsædet, så du får et smukt resultat, du vil elske.

Jeg hjælper gerne med renovering af dit køkken, hvor vi hellere end gerne kommer med køkkeninspiration. Ønsker du ikke et køkken, som er en standardløsning, er jeg altid leveringsdygtige i spændende køkkenløsninger i Odense, Faaborg, Ringe og andre steder. Når jeg forlader dig, vil du stå tilbage med lige præcis det køkken, vi har aftalt.

Jeg varetager opgaver inden for køkkenrenovering i Faaborg-Midtfyn, Odense samt på resten af Fyn. Toftebjerggaard Tømrer og Snedker er ligeledes klar til at hjælpe dig, hvis du skal have monteret en ny køkkenbordplade, udskiftet køkkenlåger m.m.

Ønsker du en pris på renovering af dit køkken, er du meget velkommen til at kontakte mig, så jeg kan komme med et gratis og uforpligtende tilbud.

Køkkenrenovering Odense
Nyt køkken Odense

Find din indre køkkenstil

Hvis du ikke allerede har planlagt, hvordan dit køkken skal se ud, er det en god idé at søge køkkeninspiration andre steder. På den måde får du et billede af, hvordan din foretrukne køkkenstil er. Køkkeninspiration kan du finde mange steder på nettet, men du kan også få hjælp af Toftebjerggaard Tømrer og Snedker.

Min rådgivning vil altid tage hensyn til den stil og indretning, der er i resten af din bolig. Jeg vil gerne sammen med dig skabe en rød tråd, således at både køkken, stue, badeværelse og boligens andre rum får et gennemført og æstetisk helhedsindtryk.

Er du i tvivl om valg af materialer, farver og overflader, hjælper jeg dig også gerne godt på vej, så du får den løsning, du har drømt om, der samtidigt passer til resten af hjemmet. Har du selv nogle måske lidt skæve idéer til både indretning, design og styling til dit kommende køkken, tager jeg meget gerne denne spændende udfordring op.

Find tryghed i en lille lokal tømrer- og snedkervirksomhed

Hvis du har brug for hjælp fra en tømrer- og snedkermester, er det en fordel for dig, at du vælger et firma, der har stor forståelse og erfaring med lige præcis dit køkkenprojekt – og det har jeg!

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker er nemlig et lille lokalt tømrerfirma, hvor det er mester selv, der er med i hele processen. Det er din sikkerhed for veludført arbejde, fordi der ikke går informationer tabt undervejs.

Hos mig sætter jeg altid kunden i centrum. Via dialog lytter jeg til dine ideer og tanker omkring opgaven, hvorefter jeg bidrager med min ekspertise inden for feltet. Jeg er stolt af mit håndværk og sætter pris på, at alle detaljer er på plads. Du vil derfor opleve, at jeg ikke går på kompromis med mit arbejde samt altid har fokus på at aflevere et visuelt flot resultat.

Nyt køkken i Ringe
Få et gratis uforpligtende tilbud

nyt køkken eller en køkkenrenovering på Fyn

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker hjælper med alt lige fra montering af et nyt køkken til renovering af et gammelt køkken på hele Fyn, i Odense, Ringe, Faaborg, Millinge, Faldsled, Svanninge, Haarby og Haastrup. 

Inden du beslutter dig for, hvilket køkken du ønsker i dit hjem, er det en fordel at kigge på forskellige design og stilarter. Du kan få inspiration fra alt lige fra boligblade til livsstilsmagasiner og køkkenudstillinger hos køkkenfirmaerne. Hos Toftebjerggaard Tømrer og Snedker kommer jeg også gerne med idéer og gode råd til dit køkken.

Du kan spare penge ved at renovere et gammelt køkken fremfor at lave et helt nyt. At give nyt liv til et gammelt køkken, så det igen ser indbydende ud, kan gribes an på flere måder. Det kan være alt lige fra at skifte bordpladen til en mere gennemgribende renovering.

Prisen på et nyt køkken varierer, da det afhænger af dine ønsker og behov. Et køkken er en individuel løsning til den enkelte kunde. Derfor er det kun muligt at give en pris, efter vi har haft en snak med dig.

I korte træk afhænger prisen på renovering af køkken af:

  • Størrelsen af køkkenet
  • Materialevalget
  • Valget af hårde hvidevarer
  • Installationen – skal rør og afløb flyttes?
  • Monteringen

Jeg hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger

Et køkken i dagens Danmark er ofte langt mere end blot et sted, hvor der dagligt laves mad. Det er ofte mange familiers samlingspunkt, hvor man i fællesskab kan samles om mange forskellige aktiviteter såsom lektielæsning eller hygge med vennerne.

I jagten på dit drømmekøkken vil vi gennem vores dialog stille dig spørgsmål, der sporer sig ind på, hvad du ønsker af dit køkken. Jeg vil desuden komme med spørgsmål, som du måske ikke selv har tænkt over:

Ud fra dine svar kan jeg være behjælpelige med at afgøre, hvordan pladsen i dit køkken kan udnyttes på bedst mulige måde på baggrund af dine ønsker.

Jeg kan under vores samtale ligeledes gøre dig opmærksom på forhold såsom funktionalitet, effektivitet og vedligeholdelse, således at du får mulighed for at træffe beslutninger på et veloplyst grundlag.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg kontakter dig inden 24 timer