Erhverv

Professionel samarbejdspartner til tømreropgaver for erhverv på Fyn, Jylland og Sjælland

Pålidelig

Jeg sætter en ære i at være pålidelige og overholder alle mine aftaler. Efter endt arbejdsdag og projekt rydder jeg ligeledes altid op efter mig selv.

Fleksibel

Kompetent og dygtig tømrer, der er fleksibel til at løse opgaver af enhver art. Fagligheden er bred, og du opnår et godt resultat uden kompromiser.

Nytænkende og innovativ

Jeg lægger vægt på, at funktion og æstetik går hånd i hånd. Mangler du idéer, rådgiver og vejleder jeg gerne, da jeg har fokus på at være nytænkende og innovative.

Professionel samarbejdspartner til tømreropgaver for erhverv

Hos Toftebjerggaard Tømrer og Snedker udfører jeg tømrer- og snedkeropgaver for erhverv, hvad enten der er tale om en skole, boligforening, virksomhed m.m. Jeg har arbejdet med mange opgaver for diverse erhvervskunder og kan med garanti også hjælpe dig. Som tømrer for erhvervskunder har jeg mange års erfaring og er derfor klædt godt på til at hjælpe jer med jeres næste projekt.

Er I ikke helt sikre på, hvad I ønsker, når det kommer til jeres projekt, kan I tage mig med på råd fra starten af. Gennem mine kompetencer og faglige stolthed vejleder og rådgiver jer jer, så vi finder frem til den mest optimale løsning, der er i overensstemmelse med jeres ønsker og behov.

Toftebjerggaard tømrer og snedker Odense
erhverv tømrer Odense

Tømrer med fokus på kvalitetsbevidste løsninger og solidt håndværk

Som både tømrer og snedker er mine kompetencer brede, og derfor løfter jeg også mange former for opgaver. Du vil med mig som samarbejdspartner være sikret et langtidsholdbart og sikkert resultat. Jeg vægter det gode håndværk højest og går ikke på kompromis med resultatet.

Jeg sætter en dyd i at skabe trygge rammer for mine kunder og fokuserer på at skabe en tæt dialog. Derfor er det også mester selv, der giver tilbud, måler op m.m. Med mig som tømrer på dit projekt er du sikret den mest optimale løsning. 

Jeg kan bl.a. hjælpe med:

Tømrer fagentreprise Fyn

Jeg optræder gerne som fagentreprise for dit byggeprojekt

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker optræder gerne som fagentreprise for dit byggeprojekt. Ved fagentreprise laver I, som bygherren, entrepriseaftaler med forskellige entreprenører.

Når det kommer til en fagentreprise, tager I derfor styringen af selve byggeprojektet, da I har kontakten til de forskellige entreprenører, der skal lave arbejdet for jer. Det er desuden jer, der skal indhente en byggetilladelse samt koordinere byggeprocessen.

Fagentreprise er en god løsning for jer, der ønsker at have en større indflydelse på, hvilke samarbejdspartnere I ønsker at indgå en aftale med.

Har I brug for en tømrer og snedker til jeres næste byggeprojekt? Så ring til mig og hør nærmere, så vi kan tage en snak om jeres opgave.

Jeg udfører tømrer- og snedkeropgaver for erhverv i Odense, Ringe, Faaborg, Millinge, Faldsled, Svanninge, Haarby og Haastrup, men varetager også opgaver andre steder på Fyn, i Jylland og på Sjælland.

Firmaer vi

samarbejder med

Få et uforpligtende tilbud

Jeg kontakter dig inden 24 timer