Bag om Toftebjerggaard Tømrer & snedker

Få tryghed hos din lokale tømrer og snedker

Ejeren af Toftebjerggaard Tømrer og Snedker er Rene Krog Clemmensen. Mit tømrerfirma vægter et godt stykke håndværk. Derfor er vi både grundige, detaljeorienterede og perfektionistiske.

Vi gør os altid umage for at have en god kontakt til vores kunder både før og under et tømrer- eller snedkerprojekt. Vi ønsker, at alle vores kunder skal opleve tryghed, når de vælger os som samarbejdspartner. Det giver vi dig ved, at det er mester selv, der kommer og kigger på opgaven, regner tilbuddet ud, har den daglige dialog med dig samt udfører opgaven.

Rene billede forside

Lidt om mig

Jeg, Rene Krog Clemmensen, er født og opvokset i Odense, men flyttede til Sydfyn med min familie i 2015. I dag bor jeg på Toftebjerggaard i Millinge. Det betyder, at mange af mine kunder er fra Millinge, Faldsled, Svanninge, Haastrup og Haarby. Jeg varetager dog også opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget på resten af Fyn, i Jylland og på Sjælland.

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker har fokus på professionelt arbejde

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker lever af tilfredse kunder. Derfor sætter vi en stor ære i at aflevere et perfekt og fejlfrit projekt hver eneste gang. Du vil altid opleve, at vi udfører kvalitetsarbejde hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med de små detaljer, der giver det altafgørende resultat.

Vi går meget op i æstetik, og det visuelle udtryk skal sidde lige i skabet hver gang. Dette sikrer, at du får et resultat, der udstråler vores professionelle arbejde ned til den mindste detalje.

Vinduesplade i Faaborg
Toftebjerggaard Tømrer & Snedker ApS

Drømmen om at blive selvstændig

Jeg har siden 2007 haft erfaring med alskens forskellige slags tømrerarbejde for andre tømrermestre. Gennem disse år har jeg fået opbygget en masse viden, men også et brændende ønske om selv at have kontakten til kunderne. Derved kan jeg nemlig få lov til at sætte mit eget præg på de forskellige projekter. Min drøm om at blive selvstændig blev endelig til virkelighed i februar 2018, da jeg startede mit firma Toftebjerggaard Tømrer og Snedker.

Værdier vi tror på

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi kan blandt andet tilbyde dig et fleksibelt, stabilt og engageret tømrerfirma, der kan være både din sparrings- og samarbejdspartner.

Ikke kun standardløsninger

Med os i ryggen får du ikke kun standardløsninger. Vi er gode sparringspartnere, og lægger vægt på at være idérige, nytænkende og innovative.

En aftale er en aftale

Du har vores garanti for, at hvis vi har en aftale, så bliver den overholdt til punkt og prikke.

Mester fra start til slut

Hos Toftebjerggaard Tømrer og Snedker får du tryghed ved, at det er mester selv, der har fingeren på pulsen hele tiden. Hvis der kræves ekstra hænder, har vi samarbejdspartnere, som vi har tillid til udfører et godt håndværk.

Oprydning er en naturlig ting for os

Når vores arbejdsdag hos dig er omme, og når projektet er færdiggjort, rydder vi naturligvis op efter os. Derved får du så lidt gener i din dagligdag som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig

Toftebjerggaard Tømrer og Snedker udfører små og store tømrerrelaterede opgaver for både privatkunder og erhvervskunder.

Vi glæder os til at høre om dit spændende projekt!

René Krog Clemmensen

Tømrer & snedker - faaborg-Midtfyn & Odense

Få et uforpligtende tilbud

Jeg kontakter dig inden 24 timer